به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی تعاونی تولیدکنندگن بروجرد، با حضور رئیس اداره پژوهش وفناوری واحد استانی،نماینده جهاد کشاورزی استان، هیات مدیره و بازرسان شرکت تعاونی تولیدکنندگان بروجرد ، اتحادیه و اصناف مرغداران شهرستان بروجرد، دانشجویان،مدیر علوم تحقیقات دانشسرا کشاوری, ایده پردازان، مدرسان و داوران، اولین رویداد استارتاپی «ورمی کمپوست و مرغ گوشتی» در این مرکز برگزارشد. درمجموع، 10 ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس از بررسیهای لازم، 6 ایده مورد تائید قرار گرفت و جهت ارائه در این رویداد استارتاپی حضور یافتند که پس از نظر داوران، 3 ایده برتر معرفی و از آنان تجلیل شد. ایده اول: شبکه عصبی مصنوعی (ارائه توسط: مهندس حسین مصطفی وند) ایده دوم:استفاده حشرات به عنوان منابع پروتئین در تغذیه دام(دکتر علی داوری) ایده سوم:استفاده کنجاله آفتاب گردان به جای سویا(دکتر محسن پیرزادی)
یک پاسخ
دیدگاه خود را بنویسید