ب

مرکز آموزش علمی کاربردی تعاونی تولیدکنندگان بروجرد برگزارکرد؛ رویداد استارتاپی «ورمی کمپوست و مرغ گوشتی»

با حضور ایده‌پردازان، اولین رویداد استارتاپی «ورمی کمپوست و مرغ گوشتی» در مرکز آموزش علمی کاربردی تعاونی تولیدکنندگان بروجرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی تعاونی تولیدکنندگن بروجرد، با حضور رئیس اداره پژوهش وفناوری واحد استانی،نماینده جهاد کشاورزی استان، هیات مدیره و بازرسان شرکت تعاونی تولیدکنندگان بروجرد ، اتحادیه و اصناف مرغداران شهرستان بروجرد، دانشجویان،مدیر علوم تحقیقات دانشسرا کشاوری, ایده پردازان، مدرسان و داوران، اولین رویداد استارتاپی «ورمی کمپوست و مرغ گوشتی» در این مرکز برگزارشد. درمجموع، 10 ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس از بررسی‌های لازم، 6 ایده مورد تائید قرار گرفت و جهت ارائه در این رویداد استارتاپی حضور یافتند که پس از نظر داوران، 3 ایده برتر معرفی و از آنان تجلیل شد. ایده اول: شبکه عصبی مصنوعی (ارائه توسط: مهندس حسین مصطفی وند) ایده دوم:استفاده حشرات به عنوان منابع پروتئین در تغذیه دام(دکتر علی داوری) ایده سوم:استفاده کنجاله آفتاب گردان به جای سویا(دکتر محسن پیرزادی)

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *